Document

HANKO CLASSICS 2020

Sattuneesta syystä Hanko ei koe mahdolliseksi järjestää tänä vuonna Hangon regattaa. Mutta purjehduskilpailut viedään läpi, nimikkeellä Hanko Classics 2020. Veneluokkia on vähennetty ja satama siis väljenee aiemmasta. Ja kun regattaa ei ole, melko määrä rymysakkiakin jää tilaisuudesta puuttumaan, ja Hanko saattaakin näyttäytyä kauniina rauhallisena kesäkaupunkina.

Kilpailut perjantaista sunnuntaille 2 lähtöä per päivä, startti- ja maalipaukut ammutaan rantakalliolta siten että Russarön edustalla käydään purjehtimassa kierros tai kaksi ratakisaa ennen paluuta maaliin. Kilpailujärjestäjä HSF ei järjestä nosturia satamaan, se tehdään Louhipurjehtijoden toimesta. Ota Mikkoon yhteys puh 0400 445 858 tai mikko@arkjaatiset.fi jos tarvitset nosturia torstaina ja sunnuntaina.