Tervetuloa joukkoon!

Suomen Louhipurjehtijat – Finlands Drakseglare ry toivottaa lämpimästi tervetulleiksi luokan pariin uusia tai muissa luokissa kunnostautuneita purjehtijoita. Louhia purjehditaan 3-4  hengen miehistöillä, painorajana 285 kiloa. Tiimit voivat olla mies-, nais- tai sekamiehistöjä. Painoraja on kaikille sama.

Luokka kasvaa ainoana klassisena olympialuokkana maailmalla. Monipuolinen Louhi tarjoaa päättymättömän kilpapurjehduksellisen haasteen, vauhtia ja tiukkoja tilanteita, kansainvälisen ympäristön sekä hauskoja ja hienoja hetkiä hyvässä seurassa.

Louhipurjehduksen pariin pääsee kohtuullisin kustannuksin. Kuten kaikessa purjehduksessa, varsinkin alussa tiimin taidot merkitsevät enemmän kuin vene. Käytetyn hyväkuntoisen veneen voi löytää noin 10 000 – 25 000 eurolla. Purjeet ovat dacronia, joten uudetkin purjeet ovat verraten edullisia. Lisäksi kauden-pari ajettuja purjesettejä on myös hyvin saatavilla.

Tutustu sivuillamme Pörssi-foorumiin, johon voit jättää oman ilmoituksesi etsiessäsi venekuntaa ja kipparia tai jos tarvitset gasteja.

Louhiliiton löydät myös Facebookista nimellä Louhipurjehtijat – Drakseglare – Finnish Dragon. Liitolla on myös aktiivinen Whatsapp-ryhmä, johon voit päästä pyynnöstäsi mukaan.

Liiton jäseneksi pääset lähettämällä sähköpostia:

mikko.jaatinen@arkjaatiset.fi tai tusse.tallberg@njk.fi