Tervetuloa joukkoon.

Suomen Louhipurjehtijat – Finlands Drakseglare ry toivottaa lämpimästi tervetulleiksi luokan pariin uudet purjehtijat tai muissa luokissa kunnostautuneet purjehtijat. Louhea purjehtii usein 3-4  hengen miehistö, jonka painoraja on 285 kiloa. Tiimit voivat olla mies-, nais- tai sekamiehistöjä. Painoraja on kaikille sama.

Luokka kasvaa ainoana klassisena olympialuokkana maailmalla. Monipuolinen Louhi tarjoaa päättymättömän haasteen kehittyä purjehtijana, vauhtia ja tiukkoja tilanteita, kansainvälisen ympäristön sekä hauskoja ja unohtumattomia hetkiä hyvässä seurassa.

Louhipurjehduksen makuun pääsee kohtuullisin kustannuksin. Kuten kaikessa purjehduksessa, varsinkin alussa tiimin taidot merkitsevät enemmän kuin vene. Liiton venekohtainen vuosimaksu on 100 euroa ja jäsenkohtainen vuosimaksu on 20 euroa. Käytetyn, hyväkuntoisen veneen voi löytää noin 10 000 – 25 000 eurolla. Purjeet ovat dacronia, joten uudenkin setin saa edullisesti. Lisäksi kauden tai kaksi ajettuja purjesettejä on myös hyvin saatavilla.

Tutustu myös sivuillamme Pörssi-foorumiin, johon voit jättää oman ilmoituksesi etsiessäsi venekuntaa ja kipparia tai jos tarvitset gasteja.

Louhiliiton löydät myös Facebookista nimellä Louhipurjehtijat – Drakseglare – Finnish Dragon.

Liiton jäseneksi pääset lähettämällä sähköpostia:

mikko.jaatinen@arkjaatiset.fi tai andy.johanson@hotmail.com